Installatie

  • Voorbereiding van de meterkast

Bij het plaatsen van de laadpaal is het van belang om eerst de meterkast goed voor te bereiden. Dit doen wij door het plaatsen van een aparte groepen in de groepenkast. Vanuit de meterkast zal dan de kabel getrokken worden tot aan de locatie van het laadpunt. Bij de installatie moeten we in de meeste gevallen ook boren. Waar mogelijk boren we direct door de buitenmuur naar de meterkast. Ook kunnen we door een kruipruimte naar buiten.


  • Graven

Zoals aangegeven is het in sommige gevallen nodig om te graven. Indien nodig zullen wij deze werkzaamheden verzorgen en plaatsen boven de kabel een markeringslint voor toekomstige graafwerkzaamheden. Ook zal de bestrating netjes verzorgd worden door een stratenmaken.


  • Laadpaal

Op basis van de locatie van de lader zullen er gaten geboord worden, of een kuil gegraven om de laadpaal te plaatsen. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het van belang om voor de plaatsing te weten waar de lader moet komen, zodat wij de juiste paal en materiaal kunnen meenemen.

  • Storingen

Wij verzorgen ook mogelijke storing in de meterkast. In het geval van een storing kunt u contact met ons opnemen en zullen wij deze zo snel mogelijk verhelpen.